František Jan Straka

S Barmou proti hrůzovládě

26. 10. 2007 15:17
Rubrika: Za svobodu

Zveřejňuji e-mail, který jsem dnešního dne obdržel od našeho spolubratra Tomáše Mikulky, a jim můžeme narušit pozici komunistů v Číně nejen modlitbami a přinášením obětí:


 

Děje se to nejhorší, během několika posledních dnů generálové v Barmě rozpoutali teror vůči mírumilovným mnichům a protestujícím, střílejí do nich a bijí mnohé z nich až k smrti, jiné odvádějí do mučících komor, kde musí snášet nesnesitelné. Můžeme zastavit tento horor. Čína, mocný sponzor Barmy, může mučení zastavit, pokud uvěří, že její národní reputace a olympijské hry v Pekingu v roce 2008 na tom závisí. Pro přesvědčení čínské vlády Avaat spouští hlavní světovou a asijskou reklamní kampaň a v úterý doručí naši zprávu s počtem podepsaných. Naše petice se rozšířila o více než 20 000 podepsaných za posledních 72h, ale potřebujeme 1 milion podpisů, abychom se stali globálním hlasem, kterému Čína věnuje pozornost. Pokud každý z nás pošle tento email 20 ti kamarádům, během 72h dosáhneme našeho cíle.

 

Prosím, podepište petici - pokud jste tak již neučinili - na linku níže uvedeném a rozešlete ji všem, o koho vám jde.

 

Petice bude doručena rovněž generálnímu sekretáři Spojených národů a my budeme předávat zprávy o našem úsilí rozhlasem lidem v Barmě, a podporovat je, aby neztráceli naději, že svět je s nimi. Lidé v Barmě ukazují neuvěřitelnou odvahu, čelíc hororu. Osud mnoha výtečných lidí je v našich rukou a my jim musíme pomoci – máme na to hodiny, ne dny, abychom to udělali.

 

prosím, podepište petici a pošlete ji dál http://www.avaaz.org/en/stand_with_burma/o.php

 

Díky!

 

Hezký den,

 

Dan

 

Zobrazeno 1125×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz